FORM AND FUNCTION.
An interior with its own identity.
We have had the pleasure of working with the owners of this interior multiple times. Each time, we are impressed by their openness and understanding of our work.
This time, the project involved not only the interior but also the reconstruction and enlargement of the house to meet new needs. Thanks to this transformation, a spacious living area was created, designed to maintain a cozy atmosphere while providing a sense of open space. We also focused on building the character of the entrance areas and hallway, despite them typically being overlooked as transitional spaces. For us, they serve as buffers between zones, contributing to the narrative of the entire interior. A wall featuring a large round mirror and comfortable ottomans encourages moments of tranquility and reflection before leaving.
Projekt wnętrza jadalni z szerokim stołem w centrum
The hallway by the entrance staircase has become the perfect place to showcase decorations and art, creating a harmonious connection between art and everyday life.
We also focused on building the character of the entrance areas and hallway, despite them typically being overlooked as transitional spaces. For us, they serve as buffers between zones, contributing to the narrative of the entire interior. A wall featuring a large round mirror and comfortable ottomans encourages moments of tranquility and reflection before leaving. Each transition becomes not only practical but also emotional. On the ground floor, there is also a cozy study nook, and upstairs, we prepared two rooms for the girls, creating spaces that blend functionality with unique style.